top of page
varos New York.jpg
almai_utazasai-BG.png

Cégünk egyik jelszava az egyediség: mindent megteszünk annak érdekében, hogy az utazással töltött idő különleges élményt jelentsen Utasaink számára. Az idegenforgalmi szektorban megszokott gyorsaság, és cégünk rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden partner személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatási és kedvezmény csomagot kaphasson.

A kimagasló kiszolgálás és a gyors és rugalmas ügyintézésen túl kedvező árakat és mindkét fél számára előnyös partneri konstrukciót ajánlunk.

Kollegáink több évtizedes szakmai gyakorlattal, felsőfokú idegenforgalmi végzettséggel és több nyelv ismeretével rendelkeznek.

Cégünk, az Air Ticket Service Kft. 2010-ben alakult hazai vállalkozás, fő tevékenységünk az egyedi igények teljes körű és személyre szabott kiszolgálások valamint a cégek, intézmények számára biztosított üzleti utaztatási szolgáltatás.

Az üzleti utaztatás a repülőjegyek biztosítását, a teljes körű vállalati utaztatást, rendezvényszervezések megvalósítását, kiutaztatása az üdülő, körutazó és városnéző programok megszervezését, míg beutaztatása a nemzetközi és belföldi konferenciák, rendezvények lebonyolítását jelenti.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít egyéni Utasaink elképzeléseinek teljes körű kiszolgálására. Célunk, hogy mindenki számára a kéréssel megegyező utazási élményt adhassuk, sőt, szakmai tapasztalatunk segítségével még kényelmesebbé varázsoljuk pihenését.  

Kruspér utca 1c
Budapest- 1111
Hungary
+36 70 4504746
IATA: 312 14385
U-001132
bottom of page